• Περιοδικό "Ωραίο"

Δ. Ωραιοκάστρου: Μοναδικές στιγμές από το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020" σε 3 λεπτά!Σε ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών πρωταγωνιστούν αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που ο Δήμος Ωραιοκάστρου διοργάνωσε με επιτυχία για πρώτη φορά φέτος μέσα στην "καρδιά" του καλοκαιριού, μετατρέποντας το πολιτιστικό φθινόπωρο σε πολιτιστικό καλοκαίρι.

Ο Βασίλης Λέκκας, η Σοφία Παπάζογλου, η Γλυκερία, οι "Ήξεις Αφήξεις" και το θέατρο σκιών του Οδυσσέα Κανλή χάρισαν στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου μοναδικές μουσικές βραδιές στις εκδηλώσεις με τίτλο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020", που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από την πανδημία Covid-19 στο Θέατρο Τσούκες στο Δρυμό, στο Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου και στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου.

«Εφαρμόζοντας στο ακέραιο τις οδηγίες των ειδικών και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, καταφέραμε να μη στερήσουμε από τους δημότες μας εξαιρετικά υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτό το καλοκαίρι άξιζε στους δημότες μας, και αυτό θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-XqjFzu3TlI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2zZUw-XMpcKrIagwBoifMh4B4qr45sUWfp8oE0_1BGHFcTzaMGFgI7OP8

31 views0 comments