top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Η ΒΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ Είναι ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη μας «Πολιτεία με Όραμα» να προσχωρούν στην «οικογένειά μας» και να συντάσσονται στο πλευρό μας δημότες δραστήριοι, που στόχο και όραμά τους έχουν έναν ακόμη καλύτερο δήμο Ωραιοκάστρου. Η παράταξη μας δίνει καθημερινά την μάχη της αυτοδιοίκησης και της επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας και πρωτοβουλίες, όπως η συμπόρευση μαζί μας ανθρώπων σαν την Βούλα Πετρά, και όλων των γυναικών που με την συμμετοχή τους κοσμούν το ψηφοδέλτιο της «Πολιτεία με Όραμα», μας καθιστούν πιο ισχυρούς. 

Προχωράμε! Κάθε μέρα περισσότεροι! Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αποφάσισα στις επόμενες εκλογές να συμμετέχω στον συνδυασμό Πολιτεία με όραμα στηρίζοντας το έργο του Αστέριου Γαβότση . Εμπιστεύομαι την πολυετή εμπειρία του στην ενασχόληση του με τα κοινά καθώς και την ανιδιοτελή προσφορά του . Έχω την πεποίθηση ότι η επόμενη τετραετία θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του δήμου Ωραιοκάστρου σε όλους τους τομείς .

Βιογραφικό

Είμαι διπλωματούχος Βιολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις εφαρμογές βιοτεχνολογίας για την προστασία του περιβάλλοντος με πρόσθετη περαιτέρω εξειδίκευση στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στο στρατηγικό σχεδιασμό πωλήσεων και στην εξυπηρέτηση πελατών, την οργάνωση σχεδίου marketing και στον οικονομικό προϋπολογισμό.

Δραστηριοποιήθηκα πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της υγιεινής, ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, διατελώντας διευθύντρια υγείας και διατροφής σε μεγάλη εταιρεία του χώρου.

Ωστόσο η μεγάλη μου αγάπη αποδείχθηκε ο χώρος της εκπαίδευσης, ως πεδίο δια βίου μάθησης και αλληλεπίδρασης, ως τόπος ανάπτυξης και προόδου και ως μήτρα οράματος και ελπίδας με υπερδεκαετή διδακτική εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ο χώρος της εκπαίδευσης, αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την ενασχόλησή μου γενικότερα με την παιδεία και τον πολιτισμό. Έχοντας αυτό ως βασικό στόχο, συμμετέχω ενεργά στα κοινά έχοντας υλοποιήσει εθελοντικές δράσεις κτιριακής αναμόρφωσης (2014 εξωτερική εικαστική ανακαίνιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ) .Διετέλεσα αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και εν ενεργεία Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, όπου σε συνεργασία με τα μέλη και τους εκπαιδευτικούς διοργανώσαμε και υλοποιήσαμε πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Είμαι μέλος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και ενεργός υποστηρικτής της εθελοντικής δράσης για το περιβάλλον «Let’s do it Greece»», και του οργανισμού ethelon με στόχο την εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής, με ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ατόμων, ομάδων και θεσμικών φορέων.

Έχω γεννηθεί στην Καστοριά και κατοικώ στο Ωραιόκαστρο από το 2003. Είμαι παντρεμένη με τον Ζακ Γαβριηλίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και έχουμε μία δεκατετράχρονη κόρη τη Φανή, μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.

Οι βασικές μου θέσεις για το Δήμο

Υποστηρίζω το συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αστέριο Γαβότση, επιθυμώντας να συνδράμω στους ακόλουθους άξονες παιδείας και πολιτισμού:

Βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας

Ίδρυση και λειτουργία ανοιχτών βιβλιοθηκών, κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής

Ανάδειξη και υποστήριξη του τοπικού πολιτισμού με τη δημιουργία πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων. Αξιοποίηση και προστασία ιστορικών και παραδοσιακών χώρων και εγκαταστάσεων της περιοχής. Διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών, σε τοπικό και διευρυμένο επίπεδο

Προώθηση και οργάνωση προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Ενίσχυση του εθελοντισμού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση .

Διαχείριση μαθητικών θεμάτων της σχολικής επιτροπής και της επιτροπής παιδείας σε συνεργασία με  τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για τους μαθητές με τους μαθητές.

21 views0 comments

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page