top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Η Ευτυχία (Έφη) Παλτατζίδου και ο Στέλιος Σταθάκης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη


Η Ευτυχία (Έφη) Παλτατζίδου και ο Στέλιος Σταθάκης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη ΔΕ Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα»


Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζουν η Ευτυχία (Έφη) Παλτατζίδου και ο Στέλιος Σταθάκης οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις στήριξης και τα βιογραφικά των δυο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχουν ως ακολούθως:

1. Ευτυχία (Έφη) Παλτατζίδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Όνειρό μου είναι να γίνει το Ωραιόκαστρο μία σύγχρονη πόλη με ανθρώπινο χαρακτήρα, μία πόλη που να δικαιολογεί το όνομά της. Οφείλουμε να κρατήσουμε τη γη των παππούδων και πατεράδων μας οι οποίοι με μόχθο αλλά και μεράκι, μετέτρεψαν τον άγριο «πουρναρότοπο» σε στολίδι της εποχής και τα βοσκοτόπια σε κήπους! Δεν πρέπει να προδώσουμε και τους μετέπειτα κατοίκους οι οποίοι επέλεξαν το Ωραιόκαστρο για να στεγάσουν τις οικογένειές τους για την ποιότητα ζωής που προσέφερε.

Σήμερα, δυστυχώς, ο δήμος μας βρίσκεται σε λήθαργο. Η εικόνα της πόλης μας, η οικονομική ζωή της η λειτουργία της καθημερινότητάς μας κ.α. έχουν περιπέσει σε αδράνεια.

Μπορούμε, όμως, να κάνουμε το Ωραιόκαστρο και πάλι ανθρώπινο. Να το κάνουμε ωραία πόλη, πόλη ζωντανή, πόλη -πρότυπο.

Συστρατεύομαι με τον Ανέστη Πολυχρονίδη γιατί γνωρίζω τον ίδιο, τους γονείς του, την οικογένεια του, την πορεία του μέχρι σήμερα, το πάθος και την αγάπη του για τον τόπο μας! Προ πάντων, όμως, για την εμπειρία του και για τις γνώσεις του πάνω σε θέματα που αφορούν τον δήμο μας! Έχει όραμα και τον στηρίζω».

Βιογραφικό Ευτυχίας (Έφης) Παλτατζίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961. Οι γονείς της, Παναγιώτης και Αλεξάνδρα Παλτατζίδου, πρόσφυγες ποντιακής καταγωγής, μεγάλωσαν στο Ωραιόκαστρο.

Η ίδια κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1996 και στη Γαλήνη από το 2002. Ωστόσο όλα τα χρόνια, από τη γέννησή της έως και τα χρόνια των σπουδών της, τα έζησε στο Ωραιόκαστρο.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και υπήρξε μάχιμη δικηγόρος επί 28 χρόνια, συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας ΝΟΜΟΣ (σήμερα LEX), ειδικευμένη σε θέματα οικογενειακού δικαίου, τροχαίων ατυχημάτων και ανωνύμων εταιριών.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Παραιτήθηκε από το λειτούργημα της δικηγόρου το 2012, λόγω ύπαρξης ανήλικου τέκνου και έκτοτε είναι συνταξιούχος.

Υπήρξε μέλος και αργότερα γραμματέας και ταμίας της επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Προσκόπων. Είχε ενεργή δράση στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της Γαλήνης (του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου), ενώ διετέλεσε μέλος της πρώτης σχολικής επιτροπής του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

Κατά τις δημοτικές εκλογές του 2006, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία».2. Στέλιος Σταθάκης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Ανέστη Πολυχρονίδη να συμμετέχω στη δημοτική παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’ στηρίζοντας την υποψηφιότητά του ως νέου Δημάρχου Ωραιοκάστρου, γιατί πρόκειται για έναν ειλικρινή άνθρωπο, με εντιμότητα, γνώσεις και εμπειρία.

Πιστεύω πως πλέον απαιτείται ένας σύγχρονος τρόπος διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου και αυτό είναι το δυνατό «χαρτί» του Ανέστη, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει. Οι ανάγκες του Ωραιοκάστρου δεν πρέπει να περιορίζονται στα αυτονόητα και στα επιφανειακά.

Επιπρόσθετα, πάντα πίστευα στο φιλότιμο των ανθρώπων και ο Ανέστης είναι ο άνθρωπος που τιμά τον λόγο του και νοιάζεται για το καλό των συνανθρώπων του. Πρωτίστως, όμως, έχει την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να υλοποιήσει το κοινό μας όραμα για το Ωραιόκαστρο

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να σταθώ δίπλα στον Ανέστη Πολυχρονίδη και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δυνατή την αγάπη μου για τον τόπο μου και πιο έντονη την επιθυμία μου να προσφέρω».

Βιογραφικό του Στέλιου Σταθάκη

Γεννήθηκε το 1989 στο Ωραιόκαστρο, γιος του Παναγιώτη Σταθάκη και της Αναστασίας Κυριακίδου και εγγονός του Ιωάννη Κυριακίδη ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της τότε κοινότητας Ωραιοκάστρου επί προεδρίας του αείμνηστου Αδάμ Τσακαλίδη με μεγάλη συνεισφορά για τον τόπο.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ωραιοκάστρου το 2006 και είναι πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα «Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων».

Επί σειρά ετών εργάστηκε στην παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής άρτου στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου. Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτρολόγος σε μεγάλη βιομηχανική μονάδα του Ωραιοκάστρου.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 παντρεύτηκε με την Άννα Δήμου πτυχιούχο Λογιστικής και ιδιωτική υπάλληλο.

21 views0 comments

Comments


bottom of page