top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης: Ελάχιστα και σε άθλια κατάσταση τα γήπεδα της περιοχής



Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει το Ωραιόκαστρο, και τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συμπολίτες μας, μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες.

Έτσι οι εκατοντάδες πολίτες που θέλουν ν’ αθληθούν αναγκάζονται να πηδάνε τα κάγκελα σχολίων για να παίξουν μπάσκετ ή να περιμένουν με τις ώρες να τελειώσουν οι προηγούμενοι εάν θέλουν να παίξουν βόλεϊ καθώς είναι τα μοναδικά που διαθέτουν τα σχολεία μας.

Παρόλα αυτά ακόμη και τα ελάχιστα τα οποία διαθέτει ο δήμος μας είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που πολλές φορές ο παράγοντας της δημόσιας υγείας τα καθιστά απαγορευτικά προς χρήση.

Ένα από τα παραδείγματα αυτά είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου στον χώρο του Κονταξοπουλείου όπου χιλιάδες παιδιά από τις ακαδημίες του δήμου αλλά και γονείς με τα παιδιά τους, το χρησιμοποιούν, και καθημερινά κινδυνεύουν να αυτοτραυματιστούν. Ξηλωμένα παγκάκια, κομμάτια από τον τάπητα να λείπουν και πλέγματα από την περίφραξη να προεξέχουν.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά στο σύνολο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και δυστυχώς μέρα με τη μέρα η κατάσταση φαίνεται να χειροτερεύει.

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ωραιοκάστρου

12 views0 comments
bottom of page