top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Και η γενιά των 20+ μαζί με τον Ανέστη!Δήλωση στήριξης της Φρειδερίκης Παπαϊωάννου στον Ανέστη Πολυχρονίδη

Διευρύνει συνεχώς την αποδοχή του στη νεολαία του δήμου Ωραιοκάστρου ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης. Τα μηνύματα που λαμβάνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» από τους νέους και τις νέες οι οποίοι ζουν σε όλες τις περιοχές του διευρυμένου δήμου είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και καταδεικνύουν την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των νέων ανθρώπων και του Ανέστη Πολυχονίδη. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δήλωση στήριξης του Φρειδερίκης Παπαϊωάννου στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα».

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου Ωραιοκάστρου Φρειδερίκης Παπαϊωάννου στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους, που με οδήγησαν να ασχοληθώ με τα κοινά. Αποδέχτηκα, λοιπόν, την τιμητική για εμένα πρόταση, του Ανέστη Πολυχρονίδη, καθώς θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να με μυήσει στον χώρο αυτό. Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν άνθρωπο ευθύ και αποφασιστικό, ο οποίος, αναντίρρητα, διαθέτει την εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο και εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τον θυμάμαι να είναι παρών όλα αυτά τα χρόνια σε ο,τιδήποτε συνέβαινε στην τοπική κοινωνία. Ο Πολιτικός του Πολιτισμός και ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιείται στην τοπική μας κοινωνία είναι πηγή έμπνευσης για εμένα προσωπικά, αποτελώντας, ταυτόχρονα, πρότυπο για εμάς τους νεότερους.

Μέσα από τη συνεργασία μου με τον Ανέστη Πολυχρονίδη, για την υλοποίηση των προσωπικών του οραμάτων για τον Δήμο μας, επιθυμώ κι εγώ με τη σειρά μου, ένα Ωραιόκαστρο φιλικό στον πολίτη με χώρους στάθμευσης, πεζοδρόμια και πεζόδρομους όπου θα κινούνται ανεμπόδιστα όλοι: πεζοί, ποδηλάτες αλλά και ΑΜΕΑ. Ένα Ωραιόκαστρο καθαρό, που θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του και θα αποτελεί έναν προορισμό αναψυχής».

Βιογραφικό της Φρειδερίκης Παπαϊωάννου

Η Φρειδερίκη Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994 και αποφοίτησε από το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου το 2012. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου και συνέχισε τις σπουδές της με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση».

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή της πορεία, συμμετείχε σε αρκετές εθελοντικές δράσεις οργανισμών και διοργανώσεων, όπως αυτών του Make A Wish/ Κάνε Μια Ευχή-Ελλάδας, των Γιατρών του Κόσμου, του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και του Μαραθωνίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έχει, επίσης, εργαστεί εθελοντικά στους διαδικτυακούς τόπους cityportal.gr/cityculture.gr, καθώς και στο Be2live.gr, του οποίου, μάλιστα, υπήρξε και διαχειρίστρια των Social Media.

Μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018 εργαζόταν στο τμήμα επικοινωνίας της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «Άρσις.

1 view0 comments
bottom of page