top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Μια αρχιτεκτόνισσα, ένας καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μια μαθήτρια της Γ’ Λυκείου πλαισιώνουν τον...
Μια αρχιτεκτόνισσα, ένας καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μια μαθήτρια της Γ’ Λυκείου πλαισιώνουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη- Ρεβέκκα Γεωργίου, Ανέστης Παπαλύρας και Δήμητρα Ματθαιοπούλου υποψήφιοι με τη «Συνεργασία Τώρα»

Μια αρχιτεκτόνισσα, ένας γυμναστής και μια μαθήτρια της Γ’ Λυκείου εντάχθηκαν στη δημοτική ομάδα «Συνεργασία Τώρα» που σιγά- σιγά ολοκληρώνει τη σύνθεσή της ενόψει των δημοτικών εκλογών στο Ωραιόκαστρο με δημότες από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.

Πρόκειται για τη Ρεβέκκα Γεωργίου, τον Ανέστη Παπαλύρα και την 18χρονη Δήμητρα Ματθαιοπούλου, κόρη του πατέρα Γεώργιου, εφημέριου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.

Η Ρεβέκκα Γεωργίου, αρχιτέκτων, θα είναι υποψήφια σύμβουλος με τη «Συνεργασία Τώρα» για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, ενώ ο Ανέστης Παπαλύρας και η Δήμητρα Ματθαιοπούλου θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη ΔΕ Ωραιοκάστρου. Αναλυτικά, οι δηλώσεις στήριξης των τριών νέων υποψηφίων και τα βιογραφικά τους έχουν ως ακολούθως:


1.Ρεβέκκα Γεωργίου, αρχιτέκτων μηχανικός.Υποψήφια σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης της Ρεβέκκας Γεωργίου στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη γιατί ο Ανέστης έχει όραμα, γνώσεις, εμπειρία και, πάνω από όλα, πολλή όρεξη για δουλειά.

Συστρατεύομαι, λοιπόν, μαζί του ως υποψήφια σύμβουλος στη ΔΕ Ωραιοκάστρου του δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Στόχος μου είναι να γίνουν αισθητικές και πολεοδομικές παρεμβάσεις ανάδειξης των δημόσιων χώρων και των εισόδων του δήμου μας».

Βιογραφικό της Ρεβέκκας Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1960 στη Λεμεσό κι έζησε σε νεαρή ηλικία τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Το 1979 πήγε για σπουδές στη Γερμανία και αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο του Άαχεν (RWTH) ως αρχιτέκτων μηχανικός. Στη συνέχεια εργάστηκε δύο χρόνια στη Λεμεσό και αμέσως μετά εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρούσε δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο για 20 έτη. Παντρεύτηκε με τον Μάρκο Πετρίδη φοροτεχνικό και έχουν δυο παιδιά τον Βαλάντη 30 ετών και τη Νίνα 27 ετών.

Από το 2005 ζει με την οικογένειά της στο Ωραιόκαστρο.

2. Ανέστης Παπαλύρας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης του Ανέστη Παπαλύρα στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Ανέστη Πολυχρονίδη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ‘’Συνεργασία Τώρα’’ και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης είναι ο ιδανικός δήμαρχος γιατί διαθέτει την προσωπικότητα και τις γνώσεις που μπορούν να κάνουν το Ωραιόκαστρο δήμο με ποιότητα,ανάπτυξη και οργάνωση στις υπηρεσίες προς τους πολίτες. Είναι δίπλα στους κατοίκους,ακούει τα προβλήματα τους και είναι έτοιμος να δεσμευτεί δίνοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις κάνοντας έτσι ποιοτική και ευχάριστη την καθημερινότητα της πόλης μας!

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί με τον Ανέστη Πολυχρονίδη και να βοηθήσω και εγώ με τις γνώσεις μου ώστε το Ωραιόκαστρο να γίνει Δήμος ΠΡΟΤΥΠΟ!»Βιογραφικό Ανέστη Παπαλύρα

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1979, είναι παντρεμένος με τη Μαρία Καριπίδου και έχουν 2 παιδιά ένα αγόρι 9 ετών και ένα κορίτσι 5 ετών. Είναι κάτοικος και δημότης Ωραιοκάστρου από το 2008. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και σύμβουλος αθλητισμού σε ιδιωτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς και σχολεία της Θεσσαλονίκης. Υπηρετεί τον αθλητισμό και μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στο πιο σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας που είναι και το μέλλον της: τα παιδιά.3.Δήμητρα Ματθαιοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης της Δήμητρας Ματθαιοπούλου στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να στηρίξω τον Ανέστη Πολυχρονίδη, επειδή τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και πιστεύω πως είναι έντιμος, ειλικρινής, δραστήριος και, κυρίως, κοντά στους νέους.

Ο λόγος που θέλω να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές είναι για να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους νέους και, γενικότερα, στα καθημερινά προβλήματα της περιοχής μας (αδέσποτα, συγκοινωνία κλπ.).

Οραματίζομαι, θέλω και θα προσπαθήσω, προκειμένου οι νέοι να βάλουν τη δική τους σφραγίδα για το αυριανό σύγχρονο Ωραιόκαστρο!».

Βιογραφικό της Δήμητρας Ματθαιοπούλου

Η Δήμητρα Ματθαιοπούλου, γεννήθηκε το 2001 στη Γερμανία. Μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο όπου ζει μόνιμα από το 2003.

Είναι τελειόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και στόχος της στις σπουδές είναι η Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

36 views0 comments

Comments


bottom of page