top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Νέες υποψηφιότητες ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε στην Νάουσα Ημαθίας. Είναι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 2004. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά τον Λεωνίδα και την Ελένη. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού. Είναι εργαζόμενος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης από το 1997, πρώτα στην Διεύθυνση Κίνησης και έπειτα στην Διεύθυνση Συντήρησης. Υπήρξε αθλητής του Μπάσκετ επί 30 χρόνια και συμμετείχεστην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας στην κατηγορία παίδων που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1987. Με τα κοινά ασχολείται για πρώτη φορά ως υποψήφιος με την παράταξη της Αλληλεγγύης Ανατροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου.
ΚΟΛΙΑΕΒΑ ΕΛΒΙΡΑ

Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1974 στη Τιφλίδα Γεωργίας. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα το 1998 και μένει στο Ωραιόκαστρο από το 2010. Αποφοίτησε με άριστα από το λύκειο της πόλης Τιφλίδας και σπούδασε στη Νομική Σχολή της Ρωσίας και πήρε το πτυχίο της το 1996. Το 2004 έκανε την αναγνώριση τουπτυχίου της Νομικής Σχολής, μέσω του Διεπιστημονικού Οργανισμού Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης. Από το 2004 μέχρι και σήμερα ασκεί μάχιμα το επάγγελμα του δικηγόρου με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο, δίκαιο ιθαγένειας, αλλοδαπών και μετανάστευσης. Κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος θέλοντας να προσφέρει ενεργά υπηρεσίες που θα φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στην βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου και το καλό των πολιτών και της περιοχής του Δήμου.

ΜΕΚΕΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε το 1956, είναι έγγαμος και έχει δυο γιούς. Ζει και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1985. Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Αγροτική Οικονομία και γνωρίζει γαλλικά. Εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος, στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες πολλαπλασιαστικού υλικού. Συνεχίζει να εργάζεται σήμερα σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γεωπόνων Μακεδονίας-Θράκης για δύο τριετίες και είναι μέλος του γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας. Στις εθνικές εκλογές του 1996 και 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου. Συμμετείχε από τα φοιτητικά του χρόνια σε πολιτικά και κοινωνικά κινήματα. Πήρε μέρος ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες πολιτών στο Δήμο μας (κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κατά της διπλοχρέωσης των υδρομέτρων της ΕΥΑΘ, εναντίον των χαρατσιών, κ.α).

ΠΟΥΤΟΥΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννήθηκε το 1967. Κατάγεται από τον Άσπρο Κιλκίς, με τόπο καταγωγής της μητέρας της την Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 11 χρόνια ζει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Γαϊταρτζή και μητέρα 2 παιδιών, του Αλέξανδρου και της Άρτεμις-Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Σερρών του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και μέλος στην Κατασκευαστική Εταιρία TnG Α.Τ.Ε.. Παράλληλα σπουδάζει στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Τμήμα Θεσσαλονίκης, Ψυχοσωματική Ιατρική. Χόμπυ και ψυχαγωγία η ζωγραφική. Παίρνει μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ–ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για να συνδράμει σε ένα διαφανές διοικητικό μοντέλο, με πρωταρχικούς στόχους την βελτίωση της ζωής του δημότη, το περιβάλλον, τον άνεργο, την κοινωνική πρόνοια, την αξιοκρατία, τον πολιτισμό και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΤΕΡΖΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣΚατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1955, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Συνταξιούχος οικοδόμος. Συνδικαλιστής από τα νιάτα του στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με το σωματείο των οικοδόμων. Υπήρξε υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον Μάκη Τρικούκη το 1994. Συνελήφθη από την χούντα και φυλακίσθηκε σαν πολιτικός κρατούμενος την περίοδο 1968-1974. Δραστηριοποιείται ενεργά στα κινήματα και στους κοινωνικούς αγώνες.


52 views0 comments

댓글


bottom of page