top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 - Εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελ. Αρβανιτάκη


Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021, στις 21.00, στο Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό. Η είσοδος είναι δωρεάν και μόνο με πρόσκληση.

Διευκρινίζεται πως λόγω των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 υπάρχουν περιορισμοί στην πληρότητα (περιορισμένος αριθμός θέσεων) και η είσοδος στη συναυλία είναι δυνατή μόνο με ηλεκτρονικές προσκλήσεις που διατέθηκαν στους πολίτες μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου, που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες κατοχύρωσαν προσκλήσεις και για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν στη συναυλία να ακυρώσουν την κράτησή τους μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου που έχουν λάβει στο email επιβεβαίωσης κράτησης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους πολίτες να εκδώσουν ηλεκτρονικά πρόσκληση. Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://booking.open1.eu/oraiokastro και στην περίπτωση που υπάρχει κενή θέση να εκδώσουν πρόσκληση.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Αν παλιότερα λέγαμε ότι «καλοκαίρι χωρίς Ελευθερία δε γίνεται», φέτος λέμε «καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται»! Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από την μαγεία των ζωντανών εμφανίσεών της και των μεγάλων της τραγουδιών, μας καλεί να ξαναβρεθούμε μαζί της και μαζί με την ομάδα των σπουδαίων μουσικών της στο θέατρο «Τσούκες» του Δρυμού Ωραιοκάστρου και να ξαναζήσουμε τον παλμό των «δυνατών» συναυλιών της.

Από το «Κόκκινο φουστάνι» ως το «Πάρε με αγκαλιά και πάμε» κι από τις λαϊκές μπαλάντες του κορυφαίου Χρήστου Νικολόπουλου ως τα τελευταία της αγαπημένα του νεότερου συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη από τα «Μεγάλα ταξίδια», από τα αρμένικα που μας έμαθε να αγαπάμε ως τους ρυθμούς του Πράσινου Ακρωτηρίου και της Cesaria Evora, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας υπόσχεται ένα δίωρο γεμάτο από τα χρώματα της μουσικής της, γεμάτο από τραγούδια που θα τραγουδάμε μαζί της από την αρχή ως το τέλος της βραδιάς.

Στη συναυλία συμμετέχει ο νεαρός ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού, Παναγιώτης Λάμπουρας, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους («Υδρόγειος» και «Ο μικρός χρόνος»). Έχει συνεργαστεί ξανά επί σκηνής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα στις παραστάσεις τους στην Ακτή Πειραιώς την περίοδο 2018-2019, αλλά και με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στις προσωπικές της εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2019 και το περσινό καλοκαίρι.

Μαζί της επίσης, οι εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτες της μουσικοί Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο) και Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο).

Καλοκαίρι ξανά μαζί με συναυλίες, καλοκαίρι ξανά μαζί με Ελευθερία, καλοκαίρι ξανά «δυνατά».

INFO:

Ημερομηνία: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Τόπος: Θέατρο «Τσούκες» - Δρυμός Δ. Ωραιοκάστρου

Ώρα: 21.00

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Οργάνωση και επιμέλεια παραγωγής: Λήδα Ρουμάνη

People Entertainment Group

Προβολή κι επικοινωνία: Άννα Γιώτη, Pure Public Relations

Contact Info: Λαζαρος Ρωμανίδης, Δημήτρης Μεντές Αrtist Management / Contact info: Λήδα Ρουμάνη

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στο χώρο είναι υποχρεωτική.

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.

Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

45 views0 comments

Comments


bottom of page