top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη


Η Ελένη Γκόκτση -Θεοδώρου, η Μάγδα Γόγαλη, η Ανδρονίκη Ναζίρη και ο Ιωάννης Λιάπης στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη


«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Συμμετέχω στην Ομάδα του Ανέστη διότι θέλω καλύτερες συνθήκες στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό για τη Λητή και για όλη τη Μυγδονία. Προπάντων, όμως, θέλω να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας στην περιοχή όπου μένω αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο.

Στηρίζω τον Ανέστη διότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη, εκπέμπει θετική ενέργεια, έχει εμπειρία, όραμα και πολύ καλή ομάδα».


Βιογραφικό Μάγδας Γόγαλη
Η Μάγδα Γόγαλη γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και ζει στη Λητή με την οικογένειά της που είναι μονογονεϊκή. Έχει δύο γιους ηλικίας 16 και 10 ετών.

Είναι απόφοιτη του ΓΕΛ Δρυμού και πτυχιούχος ιδιωτικής σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δουλεύει ανελλιπώς από τα δεκαοκτώ της χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, τα δε 17 τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστή βιομηχανία πλησίον των ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου.


1. Ανδρονίκη Ναζίρη
Στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» εντάχθηκε και η Ανδρονίκη Ναζίρη η οποία μένει στον Δρυμό. Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου:

Η δήλωση στήριξης της Ανδρονίκης Ναζίρη στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Ανέστη Πολυχρονίδη να ενταχθώ στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης ‘’Συνεργασία Τώρα’’ και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Θέλω να βοηθήσω, όσο μπορώ, ώστε να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας στον Δήμο μας. Πιστεύω πως σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλει η εμπειρία την οποία έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμενη σε υπηρεσίες Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών.

Στηρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι –μέσα από τη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια- απέδειξε πως είναι πολύ έμπειρος, ακούει τους συνεργάτες του, έχει αυτοδιοικητικές ικανότητες και είναι ένας άνθρωπος τον οποίο μπορεί κανείς να εμπιστευθεί».Βιογραφικό Ανδρονίκης Ναζίρη

Η Ανδρονίκη Ναζίρη γεννήθηκε το 1972 στον Δρυμό όπου κατοικεί έως σήμερα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μυγδονίας και του ΙΕΚ Πυθαγόρας (Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων). Σήμερα κατέχει άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας κατηγορίας Α’.

Εργάστηκε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου: ως βοηθός γραμματέα στην Κοινότητα Δρυμού (για δύο χρόνια), ως γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δρυμού (για πέντε χρόνια) και στη συνέχεια για άλλα 12 έτη ως διοικητική υπάλληλος και γραμματειακή υποστήριξη στη Δημοτική Κοινότητα Δρυμού του Δήμου Μυγδονίας και κατόπιν του Δήμου Ωραιοκάστρου όπου χειριζόταν εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, το δημοτολόγιο, το πρωτόκολλο, το ληξιαρχείο, τη σύνταξη βεβαιώσεων ΤΑΠ και γενικά θέματα που αφορούσαν τη εξυπηρέτηση και την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης για δύο έτη εργάστηκε ως σχολική τροχονόμος στο δημοτικό σχολείο Δρυμού.

Έχει πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά στη δημόσια διοίκηση, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων επιμόρφωσης με γνωστικό αντικείμενο την Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική της «Ακαδημίας των Πολιτών». Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας από το 2010 και έχει μια κόρη φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ με την οποία ζει στον Δρυμό.2. Ιωάννης Λιάπης
Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει και ο Ιωάννης Λιάπης ο οποίος μένει στο Μελισσοχώρι.

Η δήλωση στήριξης του Ιωάννη Λιάπη στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με στόχο μου να συμβάλλω ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι και να γίνουν αισθητικές παρεμβάσεις στην πλατεία του χωριού αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Στηρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι, απλά, είναι ο μόνος που κατέχει το αντικείμενο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει».Βιογραφικό Ιωάννη Λιάπη
Ο Ιωάννης Λιάπης γεννήθηκε το 1953 στο Μελισσοχώρι όπου και μεγάλωσε. Έμαθε τη Ζαχαροπλαστική από μικρός και από το 1977 είναι ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με είδη ζαχαροπλαστικής και συγκεκριμένα με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες και σοκολατάκια.

Ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Μελισσοχωρίου επί δημαρχίας Γιώργου Καμπέρη και ήταν από τους πρωτεργάτες της αξιοποίησης των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου και της ανάδειξής τους ως χώρου αναψυχής και στέγασης διαφόρων συλλόγων.

Για πολλά χρόνια ήταν μέλος συλλόγων με μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του Μελισσοχωρίου.


43 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page