top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζουν...
Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζουν ο Ηλίας Λαζαρίδης και ο Ιωάννης Πασπαλτσής- Θα είναι υποψήφιοι στις ΔΕ Μυγδονίας και ΔΕ Ωραιοκάστρου με τη «Συνεργασία Τώρα»

Τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη ανακοίνωσαν ο Ηλίας Λαζαρίδης και ο Ιωάννης Πασπαλτσής οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα». Συγκεκριμένα ο κ. Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ ο κ. Πασπαλτσής θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη ΔΕ Ωραιοκάστρου.

Παρατίθενται οι δηλώσεις στήριξης και τα βιογραφικά των δύο υποψηφίων:

1. Ηλίας Λαζαρίδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης του Ηλία Λαζαρίδη στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Συμπορεύομαι με Ανέστη Πολυχρονίδη διότι είναι ειλικρινής και ευθύς, με γνώσεις και αγάπη για τον τόπο μας. Είναι έμπειρος και τεχνοκράτης κι έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εκτίμηση των συμπολιτών μας.

Με τον Ανέστη Πολυχρονίδη μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στο Ωραιόκαστρο και να δώσουμε λύσεις σε όλα αυτά που μας πληγώνουν και μας βασανίζουν στην καθημερινότητά μας. Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής με παρεμβάσεις που πολλές φορές δεν κοστίζουν, αλλά απαιτούν μόνο το ενδιαφέρον του δημάρχου και την πολιτική βούληση.

Εμένα προσωπικά με ενοχλεί η έλλειψη πεζοδρομίων στον δρόμο Μελισσοχωρίου - Δρυμού η οποία έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας είτε περπατούν είτε κινούνται προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Επίσης, με ενοχλεί το θέμα των αδέσποτων ζώων για τα οποία πρέπει να δοθεί μακροπρόθεσμα μια βιώσιμη λύση.

Θέλω να συμβάλλω ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές στον τόπο μου, να κινούμαστε με μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνει η καθημερινότητά μας πιο ανθρώπινη».

Βιογραφικό του Ηλία Λαζαρίδη

Γεννήθηκε το 1967 στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Κιλκίς Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως ΕΠΟΠ πενταετούς θητείας και ακολούθως δραστηριοποιήθηκε ω ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της γαστρονομίας.

Από το 1995 υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κεχαγιά. Έχει δύο γιους 21 και 31 ετών και μια εγγονή δύο ετών.

Από το 2007 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Μελισσοχώρι.

2. Ιωάννης Πασπαλτσής
Υποψήφιος σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση στήριξης του Ιωάννη Πασπαλτσή στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Γνωρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη από παιδί, μιας και μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά.

Θεωρώ πως ο Ανέστης έχει όλα τα στοιχεία για μια πετυχημένη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι εργατικός και μεθοδικός, κάτι που απέδειξε στη διάρκεια της περιόδου που διατέλεσε αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου. Επίσης έχει πολλές γνώσεις, εμπειρία και πολιτική τόλμη ώστε να υλοποιήσει καινοτόμα μέτρα, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από το χάρισμα να «ακούει» τον συνομιλητή του και να υιοθετεί ιδέες σε περίπτωση που έχουν λογική βάση. Η εντιμότητα και ο ενθουσιασμός που μπορεί να μεταδώσει στους συνεργάτες του είναι επίσης χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Για όλα τα παραπάνω δέχτηκα με χαρά την πρόταση για συμμετοχή στην παράταξη ‘’Συνεργασία τώρα’’».

Βιογραφικό του Ιωάννη Πασπαλτσή

Γεννήθηκε το 1968 στο Ωραιόκαστρο. Είναι πτυχιούχος Βιολόγος (Diplom Biologe) του πανεπιστημίου Βρέμης Γερμανίας. Απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην κατεύθυνση «Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία-Μοριακή Διαγνωστική» του Τμήματος Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας όπου εργάζεται από το 1999, πλέον ως μέλος ΕΔΙΠ (εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό).

Έχει αξιόλογο ερευνητικό έργο, διδακτική εμπειρία, αλλά και αρκετές γνώσεις στην δημόσια διοίκηση.

Είναι μέλος του συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων «Ο Ερωτόκριτος» από την ίδρυσή του.

Είναι παντρεμένος με την Anja Aranowski και έχει δύο παιδιά την Στέλλα 18 ετών, φοιτήτρια και τον Μάρκο 11 ετών.

80 views0 comments

コメント


bottom of page