top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Δήλωση στήριξης της ΄Αννας Μιχαλάκη-Νόττα στον Ανέστη Πολυχρονίδη.



Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μου και την επιθυμία βελτίωσης των τρεχουσών συνθηκών διαβίωσης στον Δήμο Ωραιοκάστρου, αποφασίσαμε μαζί με τον σύζυγό μου αλλά και με την παρότρυνση του κ. Πολυχρονίδη, να αντιμετωπίσουμε τα θέματα αυτά ομαδικά και δραστικά, με την προσωπική μου συμμετοχή στον συνδυασμό «Συνεργασία Τώρα».

Η απόφαση μου να στελεχώσω την δημοτική αυτή παράταξη, οφείλεται αφενός στην εκτίμησή μου προς τον άνθρωπο κ. Πολυχρονίδη, αφετέρου δε, στην πίστη του λόγου του, την υπευθυνότητά του καθώς και στην μέχρι σήμερα ενεργή του δράση.

Ζώντας την καθημερινότητα του Ωραιοκάστρου τα τελευταία 27 χρόνια, καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας-όπου εδρεύει η εταιρεία μας «ΒΙΟΝΟΤ»,έχω προσωπικά πολύπλευρα βιώματα των εκάστοτε προβλημάτων με τα οποία οι κάτοικοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι.

Στόχος προσωπικός αλλά και συλλογικός, είναι η ουσιώδης και σταδιακή βελτίωση όλων των δομών του Δήμου Ωραιοκάστρου,ούτως ώστε να παρέχεται σε όλους τους κατοίκους καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά τους.

Βιογραφικό Άννας Μιχαλάκη – Νόττα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κοινότητα της Αμμουδιάς, στην περιοχή των Σερρών. Μετά την αποφοίτησή της από το 1ο Λύκειο Ηράκλειας Σερρών και σε ηλικία 19 ετών, μετακομίζει για να σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στην Θεσσαλονίκη, τομέα πάνω στον οποίο εργάστηκε για μερικά χρόνια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Παντρεύεται τον Νόττα Ηλία και αποκτούν 2 κόρες, την Κατερίνα και τη Νάσια, τα ΄΄σπουδαιότερα επιτεύγματά μας΄΄λέει χαρακτηριστικά!

Το 1992 μετακομίζουν στο Ωραιόκαστρο και αφοσιώνεται εξολοκλήρου στην οικογένειά και την ανατροφή των παιδιών τους ενώ ο σύζυγός της επιδόθηκε απερίσπαστος στην ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης «ΒΙΟΝΟΤ», δραστηριότητα της οποίας είναι η κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας ξηρών καρπών.

Λίγα χρόνια αργότερα το 1997 -όντας άνθρωπος δραστήριος και ανήσυχο πνεύμα, ξαναμπαίνει στον στίβο εργασίας και ασχολείται ενεργά πλέον μέχρι σήμεραμε τον τομέα των Οικονομικών της εταιρείας «ΒΙΟΝΟΤ», όπου είναι ομόρρυθμο μέλος μαζί με τον σύζυγό της. Με την πάροδο των ετών και με διαρκή προσήλωση στην επίτευξη νέων στόχων, η εταιρεία αναπτύχθηκε, απαριθμεί συνολικό ανθρώπινο δυναμικό 30 ατόμωνκαι σήμερα η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στο χονδρικό εμπόριο καρπών.

Αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση που έχει συμβάλει και αυτή στην εξέλιξη της οικογενειακής εταιρείας.

37 views0 comments
bottom of page