top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

Δήλωση στήριξης του Ιερόθεου (Θέμη) Χατζηχαραλαμπίδη προς την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία




Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης "αν.α.σ.α.", συνεχίζει την πορεία προς την νίκη συμπεριλαμβάνοντας στο δυναμικό της ανθρώπους αξιόλογους, ικανούς και πρόθυμους να συμμετέχουν με πράξεις, στην αναβάθμιση του τόπου μας! Γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε την αλλαγή για το Ωραιόκαστρο!

Δήλωση Στήριξης: Ιερόθεου (Θέμη) Χατζηχαραλαμπίδη

Τεχνολόγος - Γεωπόνος

"Ως νέος άνθρωπος που πιστεύει στην ανάγκη αλλαγής και εκσυγχρονισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να στηρίξω με την υποψηφιότητα μου τον Παντελή Σκαρλάτο για δήμαρχο του Δήμου Ωραιοκάστρου, επειδή θεωρώ πως είναι ο πλέον κατάλληλος για την θέση αυτή.

Έχω την πεποίθηση ότι ένας Δήμος πάει καλά όταν οι νέοι βγαίνουν μπροστά. Για να συμβεί αυτό πρέπει  η διοίκηση του δήμου να μη φοβάται τη νέα γενιά και να την εμπιστεύεται. Πρέπει να είναι μια διοίκηση με όραμα για την τοπική ανάπτυξη. Αυτό  το στοιχείο σήμερα λείπει από το δήμο μας . Είναι αυτό, που με κινητοποιεί να συστρατευθώ με την υποψηφιότητα του Παντελή Σκαρλάτου και με την κίνηση “ΑΝ.Α.Σ.Α.”.

Επειδή ζω στο Ωραιόκαστρο επί τρεις δεκαετίες περίπου, βλέπω τα προβλήματα και τις αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες , ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα και στις αγροδιατροφικές δραστηριότητες που αποτελούν σημαντική οικονομική παράμετρο για τον τόπο μας. Ως τεχνολόγος γεωπόνος και κάτοχος εταιρίας Υγειονομικών εφαρμογών στο Ωραιόκαστρο  είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα ζητήματα ανάπτυξης.  Επιδιώκω να υπάρχει  ισορροπία των οικονομικών δραστηριοτήτων με το Περιβάλλον και με το γενικότερο δημόσιο συμφέρον. Θέλω όλοι οι συντελεστές της αγροτικής παραγωγής να συνεργάζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά. Γνωρίζω ότι όσοι δουλεύουν με τη γη και με την παραγωγή στον αγροδιατροφικό τομέα έχουν αφεθεί αβοήθητοι και χωρίς υποστήριξη - πασχίζουν χωρίς ανάσα. Φιλοδοξώ  να τους δώσουμε , με τη νέα δημοτική αρχή του Παντελή Σκαρλάτου, μια βαθιά και λυτρωτική ανάσα.

Αυτός είναι ο στόχος μου : να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στην αναβάθμιση των συνθηκών της δημόσιας υγείας , στην  ενίσχυση της  γεωργίας με σύγχρονες μεθόδους και στη ριζική βελτίωση στον τομέα του πρασίνου.

Έχοντας οικογένεια με  2 παιδιά, θέλω να τους προσφέρω δικαίωμα στο μέλλον. Μαζί με τη γενιά μου βγαίνουμε μπροστά, συμπράττουμε με τον Παντελή Σκαρλάτο και την “ΑΝ.Α.Σ.Α. Για το Ωραιόκαστρο”.


13 views0 comments
bottom of page