top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε. ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗ





Δήλωση Υποψηφιότητας Γεωργίου Ε. Λασθιωτάκη

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Yποψήφιος Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών

Ζώντας επί 20ετία στον Δήμο Ωραιοκάστρου και διαπιστώνοντας να εναλλάσσονται στα αξιώματα της δημοτικής αρχής «κουρασμένες» ομάδες ανθρώπων με σκοπό τη διαιώνιση τους σ’ αυτά, χωρίς να καταφέρνουν - και το χειρότερο - χωρίς να παρουσιάσουν διάθεση να βελτιώσουν τον τόπο που ζούμε, στην θέση που του αξίζει, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Παντελή Σκαρλάτου, στον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου μας.

Η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης», της οποίας είναι επικεφαλής ο Παντελής Σκαρλάτος, καταθέτει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές δημοτικές εκλογές μία πολιτική πρόταση που πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους χωρίς εξαρτήσεις, με όραμα, διάθεση δουλειάς και προσφοράς, από επιτυχημένους επαγγελματίες, οι οποίοι επιζητούν να προτάξουν την πρωτοβουλία και το εσωτερικό δυναμικό τους σε υλοποιήσιμο σχέδιο «πραγματικής» ανάπτυξης του τόπου μας.

Οι καινοτόμες μας προτάσεις, το ρεαλιστικό και αποφασιστικά εφαρμοστέο πρόγραμμα δράσεων και πολιτικών μας θα βοηθήσει την έξοδο από το τέλμα που έχουν βυθίσει τον τόπο μας οι προηγούμενες διοικήσεις.

Η βελτίωση της καθημερινότητας μας, η αύξηση τους αισθήματος ασφάλειας, η μέριμνα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, η προστασία και ανάπτυξη του οικιστικού, φυσικού και πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, η υποστήριξη και ανάδειξη του εμπορικού μας κέντρου και εν γένει προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας του τόπου μας, οι υπηρεσίες του δήμου μας δίπλα στον κάτοικο και δημότη με άμεση ανταπόκριση, αποτελούν ορισμένους από τους πρωταρχικούς στόχους μας.

Αυτή την πρόταση στηρίζω, συντασσόμενος στην κοινή προσπάθεια ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο, υιοθετώντας τις αρχές της εντιμότητας, της νομιμότητας και της αποτελεσματικότητας ως βασικούς και απαράβατους πυλώνες ατομικής και συλλογικής δράσης.

Είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου, παντρεμένος με την Ιωάννα Κυριακίδου, γονέας δύο παιδιών του Εμμανουήλ και της Ηρώς. Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, κάτοχος LLM Δημοσίου Δικαίου και υ. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά επί 25ετία σε υποθέσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο Δίκαιο.

Μιλάω την Αγγλική, τη Γαλλική και την Ιταλική γλώσσα. Είμαι ιδρυτικό μέλος του σωματείου της Ένωσης Δωρητών Οργάνων Σώματος Ανθρώπου (ΕΔΟΣΑ), ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του σωματείου της Ελληνικής Επιτροπής για την Επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης» (ΕΕΕΓΑ), μέλος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και της Β΄/θμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 2016-2017, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλλιθέας, ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

36 views0 comments
bottom of page