top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΒΕΣΚΟΥ



Ζω στο Μελισσοχώρι από το 1999 όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με ιδιωτική επιχείρηση. Το έντονο ενδιαφέρον μου για τα κοινά αλλά και η καθημερινή μου τριβή με συμπολίτες, με καθιστά γνώστη των προβλημάτων της περιοχής σχεδόν σε καθολικό επίπεδο.

Με λύπη παρατηρώ τα τελευταία χρόνια την στασιμότητα και την αδυναμία στην επίλυση καθημερινών θεμάτων. Κάποια από αυτά, αν είχαν λυθεί θα βελτίωναν κατά πολύ τη ζωή μας και θα έδιναν μια ανάσα στην τοπική αγορά και τον πανέμορφο τόπο μας. Ένας τόπος, που περιβάλλεται από φυσικό κάλος και θα έπρεπε να αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς αντί να μαραζώνει .

Πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να οργανώσουμε σχέδιο και να το κάνουμε πράξη για να λύσουμε τα απλά καθημερινά προβλήματα, να δημιουργήσουμε προοπτική ανάπτυξης και να πετύχουμε για τον τόπο μας την αναβάθμιση που του αξίζει.

Οι παραπάνω λόγοι σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου και την κατάλληλη εμπειρία, με οδήγησαν στην απόφαση, να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά, συμμετέχοντας στο εγχείρημα του Παντελή Σκαρλάτου.

Ως επαγγελματίας, στο πρόσωπο του Παντελή Σκαρλάτου διακρίνω δύναμη, διακρίνω γνώση και τεχνοκρατική αντίληψη, διακρίνω επίσης διάθεση για δουλειά από τον ίδιο και από τα στελέχη της παράταξης.

Δηλώνω, λοιπόν, παρούσα στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και στηρίζω με την υποψηφιότητα μου, ως Δημοτική Σύμβουλος τον Παντελή Σκαρλάτο και την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «αν.α.σ.α».

Με τον τρόπο αυτό θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορώ τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου όσο και για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ευδοξία Κυριακίδου Βέσκου

Ζω στο Μελισσοχωρί από το 1999 και είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Βέσκο. Έχουμε 2 κόρες. Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση με έδρα το Μελισσοχώρι. Συμμετέχω στην χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου και προσφέρω εθελοντικά στην Παράδοση και τον Πολιτισμό.

104 views0 comments
bottom of page