top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : Κωνσταντίνου Κιριμλίδη



Ο τόπος που ζούμε έχει την ανάγκη από νέα πνοή και τη συμμετοχή όλων μας !

Ως ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Ωραιοκάστρου, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα «κοινά», στηρίζοντας με την υποψηφιότητα μου τον Παντελή Σκαρλάτο και την δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α», καθώς διέκρινα στο πρόσωπό του γνώση εμπειρία και δυναμισμό.

Είμαι κάτοικος Λητής και αντιλαμβάνομαι ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θα δώσει λύση στα χρόνια προβλήματά μας και θα δημιουργήσει προοπτική για το μέλλον.

Επιπλέον, χρειάζεται να στηριχτούμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, βασισμένο στην καινοτομία και την εξωστρέφεια και απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των πολιτών.

Επιθυμώ να συμπράξω με ενεργούς πολίτες που έχουν όραμά τους, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους με γνώμονα την ανιδιοτέλεια! Για τον λόγο αυτό επέλεξα την «αν.α.σ.α» και τον Παντελή Σκαρλάτο.

Θεωρώ, ότι η αλλαγή που χρειάζεται το Ωραιόκαστρο είναι υπόθεση όλων μας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων!

Αξίζουμε καλύτερη ποιότητα ζωής! Το θέλουμε, το μπορούμε, θα το πετύχουμε!

Βιογραφικό

Κωνσταντίνος Κιριμλίδης

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία ασφάλειας και φύλαξης. Είμαι Πτυχιούχος στην Διοίκηση και Διαχείριση Έργων από το ΤΕΙ Λάρισας, έχω πολύ καλή γνώση Αγγλικής και Ρωσικής γλώσσας και υπήρξα ιδιοκτήτης πιτσαρίας στον Δρυμό Θεσσαλονίκης από την περίοδο 2009-2015.

63 views0 comments
bottom of page