top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΙΝΑ



ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΙΝΑ

Τραπεζικός υπάλληλος

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 γυρίζουν σελίδα, αλλάζουν την ιστορία της αυτοδιοίκησης. Το σύστημα της απλής αναλογικής ανατρέπει τους σχεδιασμούς και ανοίγει τον δρόμο για ένα νέο μοντέλο διοίκησης.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε να βγούμε μπροστά ως πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε και τη νοιαζόμαστε.

Οφείλουμε να εργαστούμε για μια σύγχρονη αναπτυξιακή και ανθρώπινη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη του τόπου χρειάζονται σχέδιο με καινοτόμες πρωτοβουλίες και ανοιχτούς ορίζοντες σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο περιβάλλον.

Η νέα διοίκηση θα πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά τέτοια που να της επιτρέπουν να βάζει σαφείς στόχους, να θέτει προτεραιότητες και να αντλεί πόρους από νέες πηγές χρηματοδότησης.

Ο απώτερος σκοπός της πρέπει να είναι η ικανοποίηση αλλά και η συμμετοχή του πολίτη στη λειτουργία της πόλης.

Σημαντικά σημεία αποτελούν η θωράκιση και η συνεχής στήριξη των ασθενών κοινωνικά ομάδων, όπως επίσης, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η προώθηση του πολιτισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, κινείται η αυτοδιοικητική παράταξη «αν.α.σ.α.» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο που προσέρχεται στην νέα πραγματικότητα με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο και η στήριξη μου στο πρόσωπό του Παντελή Σκαρλάτου, έχει στόχο να υπηρετήσει τον τόπο μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών.

Ήρθε ο καιρός για αλλαγή!

Ντίνας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στην Δράμα το 1967, είμαι παντρεμένος , έχω δυο παιδιά και εργάζομαι ως Τραπεζικός Υπάλληλος από το 1992.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε με την εκλογή μου στο συμβούλιο αλλοδαπών στο Δήμο Φρανκφούρτης ως γενικός γραμματέας.

Συμμετείχα ενεργά σε διάφορους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και εκλέχτηκα για πρώτη φορά το 2010 ως τοπικός σύμβουλος στο Ωραιόκαστρο

42 views0 comments
bottom of page