top of page
  • Writer's pictureΠεριοδικό "Ωραίο"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΛΙΔΗ

    Γεννήθηκε  το  1967 στο χωριό Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου  όπου ζεί και σήμερα με την οικογένεια του.   Είναι παντρεμένος με την Άννα Παλαμαρίδη (φιλόλογο καθηγήτρια) και έχει δύο παιδιά τον Βαγγέλη και τον Στέλιο. Τα τελευταία 19  χρόνια υπηρετεί ως καθηγητής νοσηλευτικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Την περίοδο 2011-2014 διετέλεσε πρόεδρος στην τοπική κοινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας επί Δημαρχίας Δ. Σαραμάντου και την περίοδο 2014-2018 ως μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΛΙΔΗ

Ο συνεργάτης μου Ανέστης  Πολυχρονίδης έδωσε το καλό παράδειγμα και δίδαξε με την πολιτεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση……

Με την συνεχή άοκνη  δημιουργική παρουσία του, την ευγένεια, το ήθος, το ταλέντο επικοινωνίας, τον δυναμισμό, την τιμιότητα, τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες και την κοινωνική ευαισθησία του, κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Θεωρώ τιμή μου να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που κρατά τόσο ψηλά τις ανθρώπινες αξίες και για τους παραπάνω λόγους θεωρώ αυτονόητο για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.


15 views0 comments
bottom of page